Podrška IMIS korisnicima

Dugoročni poslovni uspjeh se zasniva i na kvalitetnom i robustnom poslovnom softveru koji će uvijek biti usklađen s rastom Vaše kompanije i novim poslovnim šansama

Podrška korisnicimaPodrška korisnicima

Analiza

U saradnji s Vama, naš će tim za podršku veoma brzo implementirati IMIS uspostavljajući najbolje odnose ulaznih i izlaznih parametara, identificirati mogućnosti za unapređenja, analizirati poslovne probleme s kojim se susrećete i predložiti najoptimalnija implementaciona rješenja koja prate rast Vaše kompanije.

Profesionalnost

Sektor za Podršku korisnicima garantuje visok nivo kvaliteta izvođenja poslovnih procesa, uključujući i modifikacije, zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i profesionalnom znanju naših stručnjaka.

Efikasnost

Kada ste sigurni da Vaš poslovni softver funkcionira u svim situacijama, pa čak i u onim neplaniranim, možete se potpuno posvetiti razvoju strategije poslovanja, jer imate obezbijeđenu informatičku podršku za provođenje Vaših odluka.

Pouzdanost

Sektor za Podršku korisnicima će na svaki Vaš zahtjev odgovoriti u najkraćem mogućem roku bez obzira na lokaciju Vaše kompanije, te garantujemo svaki vid podrške: Help desk, internet konekcija, telefonske konsultacije ili lične intervencije.

Poseban vid podrške dajemo preko ugovora o održavanju programske opreme, koji je za Vas rentabilnije rješenje jer ćete uvijek koristiti najnoviju verziju IMIS-a i obezbijediti ćete odgovarajući broj sati mjesečne podrške.