Upoznajte Infosoft

Osnovna djelatnost naše kompanije je projektiranje, razvoj, isporuka, instalacija i održavanje informacionih sistema, projektiranje i izvođenje računarskih mreža, asembliranje i servisiranje računarske opreme, te konsultantske i edukacione usluge.

O nama - Infosoft doo Sarajevo

Svi zaposleni u Infosoft-u su prvenstveno posvećeni kako bi kompanije kao što je Vaša iskoristile sve mogućnosti primjene informacionih tehnologija i da tako održe korak s dinamičnim poslovnim okruženjem.

Stoga kao konačni proizvod višegodišnjeg rada naših IT stručnjaka i poznavaoca poslovnih procesa nastaje IMIS®, informacioni sistem koji je stabilan i odgovoran, ali ujedno i otvoren i prilagodljiv. Optimalna kombinacija ovih osobina udovoljava kako uobičajenim tako i specifičnim zahtjevima i potrebama klijenata.

Imate specifične poslovne procese?

Naš sektor Razvoja je u potpunosti spreman da pristupi razvoju i primjeni novih softverskih tehnologija i proizvoda. Naši proizvodi su idealna rješenja za posebne potrebe klijenata (razvijamo personalizirane module, posebne aplikacije, te prilagodljive alate), koja rezultiraju povećanjem poslovne uspješnosti naših klijenata, efikasnijim i profitabilnijim poslovanjem, te unapređenjem poslovnih procesa.

Potrebno Vam je IT savjetovanje i edukacija?

Naš sektor Podrške Vam pruža usluge savjetovanja prilikom nabavke i primjene Informacione tehnologije, implementacije poslovnih aplikacija, kao i potpune podrške cjelokupnom poslovanju u domenu informatike. Kompletna usluga je osigurana kontinuiranim praćenjem i usvajanjem najsavremenije informacione tehnologije u kombinaciji s dugogodišnjim iskustvom i znanjem naših IT stručnjaka.

Misija

Naša misija je da na svim tržištima na kojim poslujemo postanemo prirodni oslonac našim korisnicima kroz ponudu i razvoj inegriranih informacionih sistema, te da na taj način osiguramo permanentno povećanje poslovne uspješnosti i unaprjeđenje poslovnih procesa naših klijenata.

Jer s našim klijentima gradimo odnos trajnog povjerenja, gdje nam je najvažnija vrijednost izgradnja i predanost tima koji pronalazi motivaciju i zadovoljstvo u stvaranju kvalitete, rezultata i inovacija.

Vizija

Nastaviti sa svojim razvojem otvorene i dinamične kompanije, koja kroz razvoj integriranih informacionih sistema implementira svojim korisnicima pouzdana rješenja, suvereno povezujući specifičnosti korisnikovog poslovanja i širinu potreba sa standardnim poslovnim rješenjima.

Jer smatramo izazovom i motivacijom poslovne partnere čije potrebe prelaze okvire i mogućnosti standardnh poslovnih sistema.

Ciljevi

Cilj nam je da kvalitetom usluge i stručnim znanjima kontinuirano razvijamo i modernizujemo poslovne procese naših klijenata, te da zajedničkom saradnjom gradimo rješenja koja će njihovom poslovanju osigurati dugoročne poslovne prednosti.

Jer vlastiti uspjeh posmatramo kroz povjerenje koje nam ukazuju korisnici. Naši klijenti koriste Infosoft integrirane informacione sisteme i rješenja jer vjeruju u njihovu istinsku kvalitetu.

Strategija poslovanja
Infosoft - Strategija poslovanja

IN MEMORIAM

In Memoriam - Milan Buco Vidaković i Josip Vukadin

Milan Buco Vidaković i Josip Vukadin

Naša profesionalnost i posvećenost će uvijek odražavati vašu viziju koju ste imali kada ste osnovali Infosoft.